TĀLAVAS VĪNDARI

26-06-2015

 

Esmu patiesi priecīga par iespēju iepzīstināt jūs ar vēl vienu vizuāli skaistu, saturā tiešām gardu, Latvijā radītu produktu – “Tālavas vīndari” sidru. Līdz vīlītei izlolots, rūpīgi gatavots  ekoloģisks dzēriens, kurš ne tikai spēj remdēt slāpes, bet arī, ielūkojoties detaļās, rosina sarunas, iepazīstina ar ražošanas procesu (tas attēlots uz papīra iepakojuma) un rada sajūtu, ka baudīts tiek kas vairāk par vienkārši sidru.

 

Viegli dzirkstošs, nedaudz salds, ar neuzmācīgu ābolu radītu skābumu. Garšo tīri, dabiski un pilnīgi.

“Tālavas vīndari” nāk no Gulbenes, senās Tālavas daļas. Uz katras pudeles, 3 slejās attēlots ābolu sidra tapšanas process  – sākot ar ābeles augšanu un augļu novākšanu, beidzot ar korķēšanu un gatavo produktu. Katra no tām arī skaisti apzīmogota (pudeles apakšā atradīsi SIA Libeks un Sprudzāns logo).  Iepakojumā izmantotais papīrs nāk no Līgatnes papīrfabrikas un ir atkārtoti pārstrādāts. Ilustrāciju autore – Linda Rutule.

“Tālavas vīndari” sidru atradīsi Valmiermuižas tigotavā (aptuvenā cena par pudeli 9.95eur), restorānos Koya, Muusu, RocketBean, Mute, Osiriss, Andalūzijas suns un drīzumā arī Vieta, VEST un Zoste.

FOTO : Beāte Ligere

Beāte Ligere, stilsbeztabu.lv redaktore

Komentēt

Komentēt



2012 | STILS BEZ TABU